loader image

The Doggo App

The Doggo App je mobilna aplikacija za praćenje prehrane, vježbi i lijekova za pse. Projekt je nastao tijekom tečaja na Courser-i “Google UX Design Professional Certificate”. Više o projektu možete pročitati klikom na fotografiju desno.

Nicol Red

Dizajn logotipa za Nicol Red. Logo ima dva look-a: vampirski i vražji. Izrađena je i animacija vampirske verzije logotipa za potrebe promocije singla Noc†urna. Cover ilustracija by Lucia Ugrin.

S II Studio

Klijentica je htjela minimalistički i “prozračan” dizajn web stranice kako bi njen rad bio u prvom planu.

Course Platform Template Funnel

Serija template vrsta web stranica za online platformu za tečajeve. 

Villa Emma Maria

Klijent je želio jednostraničnu web stranicu sa opisom i karakteristikama ville, kalendarom i galerijama fotografija, na tri jezika.

eCom Maniacs

eCommerce marketinška agencija koja je htjela moderan i snažan dizajn sa kontrastnom shemom boja.

National Park One Page Template

One page template za nacionalne parkove. 

Hair Salon Template Funnel

Serija template vrsta web stranica za frizerske salone.

Covid-19 One Page Template

One page template na temu Covid-19. 

Tires & Mechanics Template Funnel

Serija template vrsta web stranica za automehaničare. 

Halloween One Page Template

One page template za prodaju e-booka na temu Noći vještica. Ovaj template je kao bazu za svoju web stranicu iskoristio Doyle Wolfgang von Frankenstein, gitarist Misfitsa.

Deluxe Real Estate Template Funnel

Serija template vrsta web stranica za prodaju i kupnju luksuznih nekretnina. 

Handmade Creations Template Funnel

Serija template vrsta web stranica za ručno izrađene ruksake. Korištene fotografije iz privatnog arhiva nastale u suradnji sa Grei. 

Krav Maga Comics

Serija stripova inspirirana treninzima Krav Mage. Sve sličnosti i podudarnosti s likovima i situacijama su namjerni. 

Hidden Figures

Ilustrirane su tri žene – Mary Jackson, Dorothy Vaughan i Katherine Johnson, koje su u 60-im godinama 20.stoljeća  imale vitalnu i ključnu ulogu u ranim NASA-inim projektima. One su bile znanstvenice, matematičarke, tzv. ljudski kompjuteri i izračunavale sve računice koje su bile potrebne za te projekte. Nakon što je NASA kupila IBM-ovo računalo, bile su zadužene za zadnje provjere. Ilustracije su bile izložene na 15. Festivalu znanosti u Rijeci.

Grimm - darker side of fairy tales

Ilustracija bajki braće Grimm u njihovom originalnom te pomalo morbidnom izdanju. Grimmove bajke nose u sebi arhetipska značenja, personifikacije koje su uvijek aktualne što omogućuje da ih se suvremeno ilustrira i primijeni na današnjicu. Tekst u knjigama, kao i u svim ostalim popratnim materijalima, napisan je na engleskom jeziku kako bi bile dostupnije što većem broju čitatelja.

Prospekt kalendar 2021

Sve dizajnerice iz Prospekta su ilustrirale pojedine mjesece za kalendar. Bila sam zadužena za srpanj i rujan. Zajednički smo napravile prosinac te su moji dijelovi gingerbread man i lizalica, tj. candy cane.

Botanička ilustracija

Botaničke ilustracije rajčice, kave i duhana. Ilustracije su bile izložene na izložbi u sklopu Dana botaničke ilustracije i umjetnosti u galeriji Laval Nugent 2017.godine.

Portrait Illustrations

Osobni projekt ilustrativnih portreta. Projekt je započeo plakatom inspiriranim situacijom u kojoj se nađu dizajneri kada ne znaju bi li radije plakali ili stvarali. Korištenjem naglasaka na homonimu “plakat” se ostvaruje vizualni prikaz igre riječi.  

7. Dan Povijesti umjetnosti & Puriteka

Grafički oblikovala Puriteku 6 – Umjetnost i suvremene tehnologije – Novi mediji u umjetnosti.
Za 7. Dan povijesti umjetnosti dizajnirala plakat, programsku knjižicu, akreditacije i ostale popratne materijale, nacrtala ilustraciju te naposljetku grafički oblikovala Puriteku 7

Ikon 11 & 12

Grafički oblikovala Ikon 11 te naslovnicu za Ikon 12

Posters 2017 - 2018

Dizajnirani posteri tijekom 2017. i 2018. godine za Akademiju primijenjenih umjetnosti u Rijeci (izložbe “Tajni prolaz” i “Dijagnoze” te predstava “Dobri čovjek iz Sečuana”), Filozofski fakultet u Rijeci (“Ikonografija boli” i  “Vera Imago”), Niku Ivančić (predstava “Cabaret Valeska”) te vlastitu izložbu “Grimm – darker side of fairy tales”. 

Beychella

Fotografije sa premijere plesne predstave “Beychella”.

Photography

Selekcija fotografija iz raznih osobnih projekata.

Rethinking Reality

Fotografije nastale za studentski natječaj STIFF-a (Student Film Festival) na temu “Rethinking reality”. Vizuali prikazuju tri osnovne emocije koje film može izazvati u osobi: sreću, tugu i iznenađenost(strah). 

Dante's

Product fotografija ogrlica brenda Dante’s.

Designed by Nikki Vancaš — Made with Elementor.

All Rights Reserved © 2021